Estades temàtiques / TEATRE / Olot

MARINA VARVARA ZERVA

Del 2 de març de 2020 al 8 de març de 2020

MARINA VARVARA ZERVA
Intèrpret, actriu i creadora de teatre
Grècia

Biografia

Marina Varvara Zerva (1991) va créixer a Kalamata, al sud de Grècia. Des dels seus primers anys va assistir a classes de teatre, ballet, dansa contemporània i música (cor i piano). Va estudiar teatre a la Universitat Nacional i Kapodistrian d’Atenes, i després va continuar els seus estudis a l’Escola Internacional d’Arts Escèniques de Londres (actualment ArthHaus Berlín) en Advanced Devised Theater and Performance, a Berlín. Ha treballat com a intèrpret, actriu i educadora teatral amb nens (de 5 a 12 anys). Està creant el seu propi treball com a creadora de teatre, entre Atenes i Berlín. En el seu treball se sent atreta pels patrons de moviment, els contextos abstractes, el clown, la posició i les formes dels cossos en l’espai i l’escenografia.

Projecte

Durant la meva estada a la residència Faber, m’agradaria tornar a revisar les bases del projecte amb un punt de vista fresc i connectar amb el tema a través del teatre físic. Estic interessada a treballar col·lectivament, a través de l’elaboració de treballs, improvisacions, moviment i text, amb l’objectiu de crear nou material que ens inspiri i permeti que el projecte creixi en la direcció d’una peça de llarga durada.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"