Estades temàtiques / LITERNATURA / Olot

OSCAR S. ARANDA

Del 13 d'octubre de 2020 al 23 d'octubre de 2020

OSCAR S. ARANDA
Escriptor. Especialista en tortugues marines
Alacant

Biografia

Oscar Aranda és biòleg i conservacionista. Els seus incessants esforços per protegir les tortugues marines a Mèxic li van valer el títol d’“Heroi de la CNN” el 2010 pels seus innovadors esforços per preservar i protegir el medi ambient. El seu projecte va ser àmpliament reconegut tant localment com internacionalment, servint com a base per a una major consciència sobre les tortugues marines. Lamentablement, Oscar va rebre amenaces de mort després de denunciar la màfia i la corrupció que hi havia darrere de la caça furtiva d’ous de tortugues marines, el que el va obligar a traslladar-se a Espanya, on combina la seva feina com a jardiner i escriu sobre ciència i consciència ambiental. En 2019, va publicar el seu primer llibre The Secret Language of Nature. Cada capítol és una història anecdòtica que porta el lector a una aventura de diversió i descobriment de diversos animals i plantes meravellosos que sovint són tractats injustament. Oscar és especialista en biologia marina i ha obtingut tres diplomes en sostenibilitat i conservació d’ecosistemes.

Projecte

Durant la meva estada a Faber estaré treballant en un llibre sobre les meves experiències de vida entre les tortugues marines i com han canviat la meva vida. Narraré una història autobiogràfica amb anècdotes sobre les lliçons apreses d’aquestes meravelloses criatures, la seva admirable forma d’enfrontar-se al perill i a les amenaces diàriament, així com les meves experiències personals de perill i intensitat emocional que he suportat per protegir-les. Aquest projecte espera conscienciar sobre els complexos problemes als quals s’enfronten arreu del món.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"