Estades temàtiques / LITERNATURA / Olot

IRENE SOLÀ

Del 14 d'octubre de 2020 al 23 d'octubre de 2020

IRENE SOLÀ
Escriptora
Malla (Osona)

Biografia

Irene Solà (Malla, 1990) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i té un Màster en Literatura, Cinema i Cultura Visual per la Universitat de Sussex. El seu llibre de poemes ‘Bèstia’ (Galerada, 2012) va rebre el Premi de Poesia Amadeu Oller i ha estat traduït a l’anglès (Shearsman Books, 2017). La seva primera novel·la, ‘Els dics’, va guanyar el Premi Documenta 2017 (L’Altra Editorial 2018) i ‘Canto jo i la muntanya balla’ va guanyar el Premi Llibers Anagrama 2019 i està en procés de traducció a diversos idiomes. Les seves obres i textos s’han exposat i llegit a diversos centres d’arts i festivals arreu d’Europa.

Projecte

Durant la meva residència a Faber treballaré en el procés de recerca de la meva propera novel·la que girarà al voltant de temes com la memòria, la narrativa i el coneixement oral, certs moments històrics, la maternitat, la mort i la figura del fantasma, entre d’altres.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"