Xerrada de Sender Escobar sobre literatura cubana al Cafè Art Fontanella XIII

divendres, 26 / de gener / 2024 , Olot

Xerrada de Sender Escobar sobre literatura cubana al Cafè Art Fontanella XIII

Xerrada de Sender Escobar sobre literatura cubana al Cafè Art Fontanella XIII

L'enginyer i escriptor cubà Sender Escobar ha protagonitzat l'última de les activitats dels residents individuals que han estat a Faber aquest mes de gener. Al Cafè Art Fontanella XIII d’Olot, Escobar ha parlat del que ha après al Centro de Formación Literaria Onelio Jorge Cardoso de Cuba. A la xerrada, ha aprofitat per posar en valor els que per a ell són els escriptors cubans de capçalera i com l'han influït en la seva obra.

Escobar ha volgut repassar la figura d'Eduardo Heras Leon, un escriptor que ha esdevingut cabdal per a ell. Al col·loqui, també ha desvelat algunes de les tècniques narratives que li van ensenyar al centre de formació literària cubà i que utilitza en la seva producció literària.

Sender Escobar ha escrit per a diferents mitjans digitals i ha publicat obres de poesia i narrativa. A Faber, treballa en la seva novel·la Buena suerte, Leonel Marcano, que tracta sobre el procés d'enregistrament d'un documental sobre l'escriptor Leonel Marcano.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"