Tallers d'Anaïs Bleda amb els alumnes d'El Galliner de Girona

dimecres, 24 / de gener / 2024 , Olot

Tallers d'Anaïs Bleda amb els alumnes d'El Galliner de Girona

Tallers d'Anaïs Bleda amb els alumnes d'El Galliner de Girona

L'artista madrilenya Anaïs Bleda, resident a Faber amb una estada individual, ha impartit dos tallers de teatre immersiu als alumnes de l’escola El Galliner de Girona. Bleda ha compartit els seus coneixements sobre noves narratives teatrals per explicar històries.

“Sense espectadors no hi ha funció”, defensa l'artista. Per això, ha ofert tallers pràctics de teatre vis a vis (amb només un actor i un espectador) i també tallers de teatre grupal.

Anaïs Bleda és llicenciada en Belles Arts, diplomada en Art Dramàtic, màster en Direcció d’Art i en Creació Teatral. Des del 2018, duu a terme diversos muntatges com a adaptadora i directora. A Faber ha vingut a iniciar un projecte d'escriptura de ficció.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"