Sessió de mentories a Serielizados Kick

dimarts, 14 / de novembre / 2023 , Olot

Sessió de mentories a Serielizados Kick

Sessió de mentories a Serielizados Kick

Primer dia intens de feina a l’estada Serielizados Kick a Faber Olot. Els vuit projectes seleccionats per a aquesta residència, que té l’objectiu de fer emergir nou talent i promoure una producció més diversa de sèries en català, han participat en mentories personalitzades amb diferents professionals reconeguts de la indústria: Mercè Sarrias, Albert Plans, Joan Yago, Cris Broquetas, Lluís Arcarazo i Sergi Pompermayer.

En aquestes trobades, que han durat 90 minuts cadascuna, els residents i els mentors han triat el format que més els agradava: quedar en un dels espais de Faber o passejar per Olot mentre es comenta el projecte audiovisual seleccionat per a aquesta residència.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"