2on Simposi Internacional de Teatre Contemporani en LLatinoamèrica i Europa

dimecres, 25 / d’octubre / 2023 , Olot

2on Simposi Internacional de Teatre Contemporani en LLatinoamèrica i Europa

2on Simposi Internacional de Teatre Contemporani en LLatinoamèrica i Europa

Avui s’ha celebrat a Casa Amèrica de Barcelona el 2n Simposi Internacional de Teatre Contemporani a Amèrica Llatina i Europa, organitzat per la Xarxa Internacional d’Investigadors Teatrals Llatinoamericans i Europeus (RIITLE), amb el títol «Guerra i teatre en el segle XXI». Aquesta trobada centra la seva atenció en dramatúrgies i espectacles del segle XXI que han tractat la temàtica de la guerra. Com ja va passar en la primera edició, diferents investigadors procedents de realitats escèniques diverses reflexionen sobre com ha reaccionat el teatre contemporani davant els conflictes bèl·lics més recents i quina repercussió ha tingut en la societat.

En el primer bloc del matí varen tenir lloc les conferències de Luis Emilio Abraham (Argentina), Francesc Foguet (Catalunya), Sandra Ortega (Colombia) i Fabienne Crastes (Còrsega); després d’una pausa han intervingut Diego Santos (Espanya), Antonia Amo (França), Irene Salza (Itàlia) i Ernesto Barraza (Perú). En la sessió de la tarda han intervingut Daniela Pauletti (Uruguai) i altres ponents del Brasil, Cuba i Mèxic en connexió telemàtica.

La jornada ha conclòs amb un debat entre els assistents i unes lectures dramatitzades.

Podeu visionar-lo sencer a l’enllaç següent: https://www.youtube.com/live/75lHVfziwGY?feature=shared

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"