Andrea Mayr-Stalder presenta el projecte TurtleStitch

dissabte, 6 / de maig / 2023 , Olot

Andrea Mayr-Stalder presenta el projecte TurtleStitch

Andrea Mayr-Stalder presenta el projecte TurtleStitch

Durant la conferència del dissabte 6 de maig, es van presentar tres projectes internacionals davant d'un nodrit públic de professors. La presentació de l'artista austriaca i desenvolupadora de mitjans Andrea Mayr-Stalder, va introduir el concepte de combinar el pensament lògic i la codificació amb màquines de brodar. El projecte, conegut com a TurtleStitch, és un recurs educatiu obert basat en Snap! i està disponible gratuïtament.
Permet l'expressió artística de moltes maneres, per exemple gravant dibuixos lineals a mà alçada a l'entorn de codificació i transferint-los a productes tangibles com samarretes. Aquesta tècnica està en consonància amb el moviment Maker, que posa èmfasi en la creació pràctica.

Els participants a la conferència van tenir l'oportunitat d'observar una àmplia gamma de patrons codificats, molts dels quals eren dissenys generats. A més, es van celebrar tres tallers per guiar els professors a través dels passos de codificació necessaris per desenvolupar un patró de brodat. Aquesta sessió pràctica també va oferir una explicació dels diferents components i tècniques que hi ha darrere una màquina de brodar CNC. A més, els professors van tenir l'oportunitat de brodar els seus propis codis individuals, fet que va donar lloc a patrons amb artefactes gràfics geomètrics i motius florals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"