Muhammad Abdul-Mageed i Peter Sullivant a la UAB

dimecres, 26 / d’abril / 2023 , Olot

Muhammad Abdul-Mageed i Peter Sullivant a la UAB

Muhammad Abdul-Mageed i Peter Sullivant a la UAB

El dimecres a la tarda el Dr. Muhammad Abdul-Mageed i Peter Sullivant, estudiant de doctorat, van anar a fer una classe magistral a l'Escola Superior d'Arxivística de Catalunya vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va fer una presentació del projecte d'Interpares Trust IA i una introducció a conceptes d'intel·ligència artificial. Després, es va aterrar el que s'havia vist a nivell teòric explicant un cas aplicat de transcripció de registres de radio al arxius de la Unesco i finalment una explicació sobre la experiència del doctorat per si algun estudiant es volgués animar.
La resta de participants de FaberLlul van quedar-se a per treballar en els seus respectius projectes i alguns d'ells van aprofitar una estona a la tarda per fer una excursió pel territori arribant fins a Besalú.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"