Taller de teatre basat en la investigació a l'Escola Superior d'Art Dramàtic

dimecres, 22 / de març / 2023 , Olot

Taller de teatre basat en la investigació a l'Escola Superior d'Art Dramàtic

Taller de teatre basat en la investigació a l'Escola Superior d'Art Dramàtic

Els residents Tetsuro Shigematsu, Christina Cook i George Belliveau a l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) impartint un taller performatiu "Teatre basat en la investigació: històries encarnades per a l'intercanvi de coneixement".

Es tracta d'un taller que explora el teatre basat en la investigació mostrant la metodologia en acció per posar de manifest les seves característiques i, a continuació, convida les persones assistents a participar col·lectivament en un procés al voltant d’aquesta metodologia per comprendre millor el seu potencial i paràmetres.

Com a metodologia qualitativa, basada en les arts, convida a persones dedicades a la recerca, les arts, l'educació o la intervenció social a crear col·lectivament un teatre que tradueixi la història d’un fenomen de recerca de manera encarnada i visceral. Aquest enfocament fa ús de les estratègies basades en teatre i drama aplicats i, en el seu nucli fonamental, es basa en dos compromisos: a) Honrar i explorar èticament el context de la investigació; i b) Participar i comprometre’s amb el teatre.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"