“Escriure amb el que hi ha” al Galliner a Girona, Amaranta Osorio

dissabte, 21 / de gener / 2023 , Olot

 “Escriure amb el que hi ha” al Galliner a Girona, Amaranta Osorio

“Escriure amb el que hi ha” al Galliner a Girona, Amaranta Osorio

El dia 21 de gener del 2023 vaig impartir el taller “Escriure amb el que hi ha” al Galliner a Girona. El taller va tenir una durada de dues hores i hi van participar vuit alumnes.

"Escriure amb el que hi ha" va ser un taller pràctic d'escriptura on vaig animar els alumnes a escriure amb el que tenien a mà i a partir de la seva biografia. Vam fer exercicis (de moviment i sensorials) per alliberar el potencial creatiu i els exercicis d'escriptura automàtica. Cada alumne va escriure dos textos curts, un a partir d'un objecte, que després vam convertir en personatge i un altre en què indaguem en els records, especialment en els que tenien amb la seva àvia.

L'equip del Galliner va ser atent, els alumnes van participar-hi activament i crec que el taller va ser divertit. Els textos que van escriure els alumnes van ser de gran qualitat i espero que, amb el temps, els puguin desenvolupar i es converteixin en textos dramàtics.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"