Continua la masterclass sobre producció a Palma

dijous, 10 / de novembre / 2022 , Palma

Continua la masterclass sobre producció a Palma

Continua la masterclass sobre producció a Palma

En la segona part de la masterclass de Núria Amigo, que ha tengut lloc el 10 de novembre, parlem sobre planificació i posem en comú els possibles projectes dels residents i les sinopsis de presentació d'aquests.

Al llarg de la masterclass s’han plantejat moltes reflexions que s’han debatut en grup; algunes d’aquestes són: la planificació dura quatre vegades més que la producció i postproducció? Rodaríem a Mallorca a l'estiu? O al nord d'Espanya a l'hivern?

La segona part del dia ens hem endinsat en el món del pitching. Un pitch és una breu presentació oral d’un projecte audiovisual en un temps molt curt; l’objectiu és vendre una idea. Les tres característiques principals d’aquest format són la brevetat, la senzillesa i les frases curtes i clares.

Després d’una primera part teòrica, els residents han practicat per presentar els seus projectes davant la resta del grup; després de cada intervenció, han rebut feedback per part dels companys.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"