Primera sessió de feina conjunta amb entitats locals a la Biennal de Pensament

dimarts, 11 / d’octubre / 2022 , Palma

Primera sessió de feina conjunta amb entitats locals a la Biennal de Pensament

Primera sessió de feina conjunta amb entitats locals a la Biennal de Pensament

En la primera trobada entre els residents de Faberllull i representants de diferents col·lectius locals, s’han posat les bases de les dinàmiques que se seguiran durant les quatre sessions de feina.

La tasca s’estructura al voltant de quatre eixos –cultura, ciutat, democràcia i tecnologia– i una gran pregunta: Com podem pensar conjuntament la ciutat del futur? La premissa establerta per Bauma, responsables de la dinamització d’aquestes sessions, és que no hi ha cap obligació d’arribar a un resultat concret, el resultat es veurà al final del procés.

En un primer moment, els diferents participants han pres part en un exercici per conèixer la resta de persones convidades a la dinàmica, a partir de petites xerrades de pocs minuts; després s’ha fet una pluja de preguntes sobre aspectes concrets que contribueixin a arribar a la gran pregunta que presideix la residència. A partir dels reptes locals, els residents obtenen informació de primera mà sobre la realitat local de Palma.

Els col·lectius presents en aquestes sessions de treball són Circula Cultura, Associació de Veïnats de Canamunt, IDISMA, Obertament Balears, Joves Arquitectes de Mallorca, Sa Galania, AAtomic Lab i Associació d’Amics de la Soledat Foraporta, a més de tècnics de diferents àrees de l’Ajuntament de Palma.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"