Projectes seleccionats per l'estada Escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció

dijous, 31 / de març / 2022 , Olot

Projectes seleccionats  per l'estada Escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció

Projectes seleccionats per l'estada Escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció

Els projectes seleccionats per la comissió per a l’estada d’“Escriptura de guions de llargmetratge cinematogràfic de ficció” (impulsada per l’Institut Ramon Llull, amb el suport de l’Acadèmia de Cinema Català i dels Guionistes Associats de Catalunya (GAC) i la col·laboració de Catalan Films (ICEC)) han estat els nou següents: “Catorce de marzo”, d’Alberto Gross i Tomàs Bayo Encontra; “A.K.A. (Also Known As)”, de Hammudi Al-Rahmoun Font; “Riure”, de Jordi Boquet Claramunt i Tomàs Bayo Encontra; “La balena”, de Sergi Portabella Bertrand; “La nit no fa vigília”, de Clara Serrano Llorens, Ariadna Ulldemolins Abad i Laura Corominas Espelt; “Salen las lobas”, de Claudia Estrada Tarascó; “Corredora”, de Laura Garcia Alonso i Pol Cortecans; “La mel és més dolça que la sang”, d’Elena Serra Domínguez i Nur Casadevall; “Entre Nínxols”, de Nataliya Kolesova.

Les persones seleccionades faran estada en residència a Faberllull Olot del 16 al 27 de maig. El programa ofereix estada i manutenció, tutories per projectes, sessions col·lectives entre els participants i classes magistrals.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir al desenvolupament d’una part del procés creatiu l’escriptura del guió cinematogràfic en les millors condicions, facilitant la recerca, l’intercanvi de coneixement i la mentoria d'experts seleccionats que garanteixin l’excel·lència de l’escriptura, la investigació i la creació.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"