Projecció d'un curtmetratge de Juan Carreño al Núria Social

dijous, 23 / de setembre / 2021 , Olot

Projecció d'un curtmetratge de Juan Carreño al Núria Social

Projecció d'un curtmetratge de Juan Carreño al Núria Social

L’Ull Viu és el nou cicle de cinema social organitzat pel Nuria Social en col·laboració amb el Terra Gollut Film Festival i faberllull Olot. La temàtica del primer esdeveniment d’aquest cicle és la contracultura.

L’activitat va començar amb la presentació oberta de la programació cultural en viu d’El Nuria pel trimestre d’octubre a desembre 2021. Es va inaugurar l’exposició “Contracultura”, amb il·lustracions originals del fanzine autogestionat Xàfec de les comarques gironines, que va comptar amb la presència del cofundador del fanzine.

Més tard, es va projectar el primer film de L’ULL VIU, el documental Alamarilove sobre la cultura urbana que sosté com un pilar el barri d’Alamar a La Habana (Cuba), on es barregen poesia, graffitis i hip-hop mitjançant un diàleg expressiu de pau i amistat en el qual els protagonistes comparteixen les seves idees i els seus somnis amb un sentit comú de pertinença al seu lloc d’origen i, al mateix temps, com a experiència individual.

Finalment es va projectar un curtmetratge de Juan Carreño, escriptor, poeta i artista fundador de l'Escola Popular del Cine de Santiago de Chile i resident a la Faber Llull. Juan Carreño va mostrar un treball audiovisual basat en l’àmbit comunitari.

Per acabar la jornada, es va fer un cinefórum amb la participació de Carmelo Raneri (director de ‘Alamarilove’), Juan Carreño (escriptor i activista comunitari) i Andreu Elias (il·lustrador i co-fundador del Fanzine Xàfec).

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"