Macarena Dehnhardt | Nous vincles amb Linguapax Internacional | 9 novembre, 2020

dilluns, 9 / de novembre / 2020 , Olot

Macarena Dehnhardt | Nous vincles amb Linguapax Internacional | 9 novembre, 2020

Macarena Dehnhardt | Nous vincles amb Linguapax Internacional | 9 novembre, 2020

El dia 9 de novembre va ser el meu torn de presentar el meu projecte a la resta de residents de drets lingüístics. En la meva presentació, a més d’explicar en què consisteix el meu projecte de recerca i la seva relació amb el tema que ens convoca, hem convidat Linguapax Internacional, una ONG que busca promoure i crear formes d’evidenciar la relació entre la diversitat lingüística i la pau.

L’objectiu era que l’organització ens expliqués de quina manera han tractat el tema dels drets lingüístics amb minories lingüístiques al llarg de tot el món. Amb la presència de dos membres de la junta de Linguapax, Mònica Pereña (presidenta) i Miquel Strubell (vocal), vam poder conèixer les diferents iniciatives que ells duen a terme per fomentar la diversitat de les llengües al món, per exemple, mitjançant el suport a projectes artístics i, a través del reconeixement a persones amb una important trajectòria en la investigació i defensa dels drets de llengües minoritzades.

L’activitat ens va permetre comentar què passa en matèria de drets lingüístics en els diferents països dels residents i com ells mateixos els han tractat, des de les seves diferents disciplines d’estudi. En aquest sentit, la reunió amb Linguapax ens ha permès establir un primer vincle de connexió que pot concretar-se en un futur en noves iniciatives que promoguin la diversitat lingüística.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"