Moviment, creació, improvisació i elements composicionals

Petit Plançó d’Olot | 27 de març de 2017

dilluns, 27 / de març / 2017 , Olot

Moviment, creació, improvisació i elements composicionals

Moviment, creació, improvisació i elements composicionals

Meagan O’Shea ha impartit dos tallers a l’escola Petit Plançó d’Olot. El primer, la setmana passada, adreçat a estudiants de 8 i 9 anys, i la segona, aquesta setmana, a estudiants de 10 i 11 anys. A partir del moviment i la creació, la improvisació i els elements composicionals, Meagan O’Shea ha conduït els estudiants a través dels elements de la dansa. Els alumnes han treballat des del terra, on s’han pogut bellugar mitjançant la creativitat del joc.

En les dues sessions els nens s’han mostrat receptius. Gràcies, Meagan, per la teva professionalitat i flexibilitat, i gràcies, equip del Petit Plançó, pel vostre interès. Sense tots vosaltres, aquestes sessions no haurien estat possibles.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"