Xerrada sobre matemàtiques al Petit Plançó

Julian Pfeifle i Marc Masdeu | 7 de març de 2017

dimarts, 7 / de març / 2017 , Olot

Xerrada sobre matemàtiques al Petit Plançó

Xerrada sobre matemàtiques al Petit Plançó

Dimarts dia 7 de març, els matemàtics Julian Pfeifle i Marc Masdeu van fer una xerrada a una seixantena d’estudiants de tercer i quart d’ESO de l’escola Petit Plançó. Mitjançant un vídeo en anglès, en el qual es dona una visió global d’unes quantes àrees de les matemàtiques, han parlat tant de les seves experiències i perspectives personals com de la feina dels matemàtics en general.

Pel que fa a la matemàtica, han parlat d’unes nocions bàsiques de les diferents grandàries de l’infinit, han suggerit als professors que treballin a classe el perquè hi ha tants nombres racionals (fraccions) com nombres naturals (0, 1, 2, 3…), tenint en compte que hi ha infinits més nombres
reals.

A més a més, han sorgit temes com la importància de tenir molt present les aptituds i preferències personals a l’hora d’escollir un futur professional, així com la gran varietat d’àmbits d’aplicació de les matemàtiques.

Des de Faber volem agrair a totes les persones que han fet possible aquesta xerrada: a Julian Pfeifle i Marc Masdeu, per la seva flexibilitat i disponibilitat; al professor de Matemàtiques Marc Coma, i a tot l’equip del Petit Plançó, per totes les facilitats que ens posat en l’organització d’aquesta activitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"