La Residència FABER arrenca el 2018 amb una estada sobre urbanisme aplicat a les petites i mitjanes ciutats

dijous, 18 / de gener / 2018 , Olot , Olot Televisió

La Residència Faber comença l’any 2018 amb una primera estada que durarà fins el 31 de gener. A la Garrotxa han arribat 15 residents de diferents llocs del món per tractar un tema que té la seva repercussió en la comarca: Urbanisme i el futur de les ciutats petites i mitjanes. Els residents faran activitats tancades i participaran en els processos de treball del PIAM del nucli antic.

La globalització, les noves tecnologies de la informació, les xarxes socials, la mobilitat de les persones… estan modificant la forma de la ciutat i la percepció que en tenim. Les discussions sobre urbanisme sempre se centren en les megalòpolis i és per aquesta raó que Faber ha convidat quinze residents procedents de tot el món, que investiguin l’urbanisme aplicat a les petites i mitjanes ciutats com Olot. Amb més d’un any de vida, la Residència Faber ha resolt els dubtes que presentava en un principi, i el retorn de la inversió en residents a la ciutat d’Olot i la comarca són visibles. Es tracta de la primera estada del 2018 a la Residència Faber, però ja n’hi han preparades les pròximes. Una marató de hackers, una miniestada d’energies renovables o una miniestada de dansa esperen. Aquest primer any compleix els objectius d’expansió de Faber, amb l’arribada de gent de tots els continents.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"