Universitat de Barcelona | 17 de febrer de 2020

Consciència de la diversitat des de la infància

dilluns, 17 / de febrer / 2020 , Olot

Consciència de la diversitat des de la infància

Consciència de la diversitat des de la infància

Resum de la ponència

Gerard Coll, director del màster Interuniversitari d’Estudis de Gènere de Barcelona, ​​em va convidar a presentar la meva feina i el projecte que he vingut a desenvolupar a Faber als seus alumnes.

La primera part de la meva xerrada va consistir en una presentació del meu treball al Brasil com a escriptora, però també vaig fer alguns paral·lelismes pel que fa a la meva sexualitat, la qual cosa va ser important per contextualitzar la raó per la qual escric sobre el gènere i la diversitat sexual als meus llibres infantils.

Després d’això vaig mostrar algunes xifres sobre el feminicidi al Brasil i la violència contra la comunitat LGBT i per què és tan important crear una consciència de la diversitat des de la infància.

I després vaig acabar presentant el projecte que estic desenvolupant a la Residència Faber.

Al final els estudiants van fer moltes preguntes sobre el meu treball, les meves dificultats com a escriptora d’aquest tema per als nens, van parlar de les seves pròpies dificultats i va ser un diàleg molt ric, un intercanvi molt interessant. Em va encantar tenir aquesta oportunitat.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"