Lluitant contra l’homofòbia per escrit

Centre LGBTQ (Barcelona) | 22 de febrer de 2020

dissabte, 22 / de febrer / 2020 , Olot

Lluitant contra l’homofòbia per escrit

Lluitant contra l’homofòbia per escrit

El Centre LGBTQ de Barcelona va ser un bon descobriment per a mi. Un espai segur i un ambient per ser nosaltres mateixos i per parlar dels nostres treballs queer i relacionar-nos amb altres gais, i fer amistats.

Elegir Fati com a moderadora va ser una gran elecció ja que ella parla anglès i àrab també. Això em va ajudar a preparar la xerrada amb ella abans que pogués llegir els capítols en anglès del meu llibre i ella té el seu propi coneixement sobre l’homosexualitat en els països àrabs. La millor pregunta que em va fer va ser: Si el protagonista de la meva novel·la Selamlik es presentava com un objecte sexual per als lectors occidentals? La meva resposta va ser que la novel·la mai va ser escrita per als occidentals, però cap editorial àrab es va atrevir a publicar una novel·la eròtica, el protagonista és àrab i musulmà.

La sala estava gairebé plena de públic i em van fer moltes preguntes. Recordo el desafiament de l’idioma quan vaig escriure el meu llibre en anglès i àrab i va ser traduït al suec. La televisió espanyola va cobrir la meva visita i el vídeo va sortir molt bé a Twitter.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"