Robòtica a l’Escola Llar d’Olot

Residents a robòtica | Escola Llar d’Olot | 8 de maig de 2019

dimecres, 8 / de maig / 2019 , Olot

Robòtica a l’Escola Llar d’Olot

Robòtica a l’Escola Llar d’Olot

L’escola Llar és tot un referent per a l’equip de MicroBlocks, que ja la vam visitar l’any passat per mostrar els primers passos del llenguatge que estem desenvolupant.

En aquesta ocasió, John Maloney ha mostrat els canvis que hem anat implementant des de la visita anterior, i Kathy Giori, que forma part tant de l’equip de Mozilla WebThings com del de MicroBlocks, ha mostrat la integració de les dues tecnologies amb una demostració de sensors i actuadors controlats remotament per la xarxa.

A més d’això, també hem fet una demostració de les novetats d’Snap!, un llenguatge del que Jens Mönig és l’autor i programador principal, i en el qual Joan GuillénJosep Ferràndiz i jo (Bernat Romagosa) també col·laborem. En concret, hem mostrat les noves capacitats de l’entorn per al tractament d’imatge i vídeo en temps real, programant efectes gràfics en directe sobre imatges dels alumnes que s’anaven apropant a la càmera.

Enguany hem vist amb molta il·lusió com l’escola ha adoptat Snap! arrel de la nostra xerrada de l’any anterior, i ja ens han anunciat que, si hi tornem l’any vinent, ens trobarem amb uns àvids petits programadors de dispositius electrònics amb MicroBlocks.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"