Estades temàtiques / Taller de dramatúrgia contaminant. El Mediterrani. / Olot

ESTER MEDRANO

Del 2 de desembre de 2024 al 5 de desembre de 2024

ESTER MEDRANO
Escriptora, actriu, directora, psicòloga
Requena (País Valencià)

Biografia

Diplomada en Art dramàtic en 2012 pel Centre teatral Escalante, des de 2016 complementa la seua formació amb professionals com Pont Flotant, Paco Zarzoso i Xavo Giménez. Ha participat en Creadors.es amb tutors com Eusebio Calonge, Tania Cárdenas, Mariano Pensotti o Roger Bernat.

Llicenciada en psicologia realitza treballs terapèutics i socials amb diversos col·lectius vulnerables amb la seua companyia La Subterránea al costat de Lucía Sáez.

Des del 2014 desenvolupa treballs de dramatúrgia, producció i interpretació amb La Subterránea, obtenint reconeixements per part de la crítica, diversos premis i la publicació dels textos Martingala i Maldito Otoño, sent aquest últim finalista als Premis Max. El seu espectacle familiar Federico també va ser candidat als Premis Max i nominat als Premis de les Arts Escèniques.

Com a dramaturga, és autora de diverses obres, destacant Pussy Koan, El 10% de Urbach-Wiethe, Reminds, Como las cosas amables, Persona i Érase.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"