Estades temàtiques / Residència de guions 2024-2025 I / Olot

NÚRIA CAMPRECIÓS

Del 16 d'octubre de 2024 al 20 d'octubre de 2024

NÚRIA CAMPRECIÓS
Gestió cultural en l'àmbit audiovisual
Barcelona

Biografia

La Núria Campreciós acumula més de 15 anys d'experiència com a programadora i productora de festivals de cinema a reu d’Europa. La seva experiència professional inclou la gestió creativa, la investigació i el desenvolupament de continguts i la coordinació (producció i logística) de programes i activitats culturals a l'àmbit audiovisual i cinematogràfic.

És directora artística i responsable de la programació del BARQ Festival (el 1er Festival Internacional de Cinema i Arquitectura d'Espanya) i ha estat programadora del Festival Int. de Cinema de Menorca, el Festival de Manlleu i el Fic_Cat, Argentine Film Festival i el Students Film Festival, ambdós a Londres, entre d'altres. També ha programat cicles i sessions de cinema com a col·laboradora externa a la Filmoteca de Catalunya o la Tate Britain de Londres.

Projecte

El maig del 2024 s'incorpora a l'equip de la Residència de Guions de l'Acadèmia del Cinema Català per donar suport al disseny i producció del programa i activitats de la Residència.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"