Estades temàtiques / Residència de guions 2024-2025 I / Olot

ANA SANZ-MAGALLÓN

Del 16 d'octubre de 2024 al 20 d'octubre de 2024

ANA SANZ-MAGALLÓN
Consultora de guions

Biografia

Com a story editor i analista de guió ha col·laborat en el desenvolupament d’una trentena de llargmetratges espanyols (entre altres, “Alcarràs” i “Estiu 1993” de Carla Simon, “Todos están muertos” de Beatriz Sanchís, “El gran Vázquez” d’Oscar Aibar, “El truco del manco” de Santiago Zannou, “Tres dies amb la família” de Mar Coll, “Bajo las estrelles” de Félix Viscarret...).

És tutora de tallers de desenvolupament a Europa (MFI, Torino Film Lab, Nipkow Programm...) i a l'Amèrica Llatina (CineQuaNon Lab, Proimágenes Colombia, EICTV...), on ha assessorat projectes com “La Jauría” d’Andrés Ramírez Pulido, “I Carry You With Me” de Heidi Ewing, “Clara Sola” de Nathalie Álvarez Mesén, “La defensa del dragón” de Natalia Santa, “huesera” de Michelle Garza, “Las niñas” de Pilar Palomero...

És autora de “Cuéntalo bien, el sentido común aplicado a las historias” (Editorial Plot).

Llicenciada en Periodisme per la Universitat de Navarra.

Projecte

A Faberllull vindrà a fer una de les mentories a la Residència de guions de l'Acadèmia del Cinema un laboratori de desenvolupament de guió per a llargmetratges de ficció i documental. En aquesta tercera edició s'acompanyen a 10 projectes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"