Estades individuals / Olot

LESTER DANIEL FERNÁNDEZ BALLESTER

Del 21 d'octubre de 2024 al 28 d'octubre de 2024

LESTER DANIEL FERNÁNDEZ BALLESTER
Escriptor
Cuba

Biografia

Escriptor, llicenciat en Comunicació Social per la Universitat de Las Tunas. Ha publicat els llibres: Cuestión de origen per l'editorial El Taller Blanco Ediciones (Colòmbia, 2021), El milenio del rumor per l'editorial 9 editores (Colòmbia, 2024). És compilador i curador editorial de La Isla devorada: Antología de Cuento Breve Cubano Contemporáneo, publicada en coedició per Editorial Avatares i 9 Editors (Colòmbia, 2023). Textos seus apareixen a antologies, revistes i diaris d'Espanya, Alemanya, França, Polònia, Cuba, Colòmbia, Bolívia, Xile, Argentina i Mèxic.

Projecte

Als anys 70, Cuba va decidir concedir l'ajuda militar que li havia sol·licitat António Agostinho Neto, acabat de ser escollit president electe d'Angola. Milers d'homes cubans, instructors i tropes regulars, amb material militar soviètic, van arribar al país subsaharià per lluitar. L'avi de Lester Daniel Fernández en va ser un. La seva missió durant 8 mesos, va ser juntament amb una divisió cubana treure del país les forces sud-africanes. El propòsit de l'autor és explicar el que el seu avi va veure, va sentir, i va fer i que 30 anys després, amb el pas metòdic que tenen els ancians per explicar les coses, li va relatar al seu net.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"