Estades individuals / Olot

D'MANI THOMAS

Del 21 d'octubre de 2024 al 28 d'octubre de 2024

D'MANI THOMAS
Copywriter
Oakland (Califòrnia, EUA)

Biografia

D'mani Thomas (ell/ells) és un escriptor i creatiu d'Oakland, Califòrnia (territori d'Ohlone). Està interessat en els petits moments que capten l'atenció. Ha rebut beques del Centre d'Art i Recerca de la UC Berkeley, The Watering Hole, Foglifter i altres. El 2023, es va convertir en finalista del Penrose Poetry Prize i va rebre una beca del California Arts Council a través de Youth Speaks. El llibre de debut de Thomas, Grown-up Elementary, ja està disponible a través de Black Lawrence Press. Fora de la poesia, se'l pot trobar estudiant pel·lícules de terror, ballant i menjant massa patates fregides.

Projecte

In the Midst of Pendulums, també conegut com a Black Morse, és un projecte de recerca poètica interessat a explorar la relació entre vigilància i intimitat. A través de diversos records que detallen la introducció d'un noi a la cultura sexual queer, juxtaposats a una història de vigilància massiva als Estats Units i altres llocs, l'autor espera crear una memòria fiable de les experiències queer exposant com existeixen les activitats quotidianes entre intimitats codificades i coerció. La pregunta que s'emmarca en aquest projecte és: si descobrissiu que la vigilància és una tecnologia de guerra, l'amor també es convertiria en una tecnologia?

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"