Estades temàtiques / Mediterrànies, teixint resiliències. El valor de la pau / Olot

YARA EL HARAKE

Del 16 de setembre de 2024 al 20 de setembre de 2024

YARA EL HARAKE
Coordinadora de comunicacions, mitjans i esdeveniments
Barcelona

Biografia

Yara Harake és una defensora dels drets humans del Líban amb més d'una dècada d'experiència advocant per la justícia, la dignitat i la llibertat, drets humans fonamentals. Creu que és una barreja de moltes identitats, cadascuna cosida a partir d'una experiència, una història, un país, un record, una lluita i resistència. Amb un mestratge en Pau, Conflicte i Desenvolupament, Harake examina críticament la dicotomia de la pau i el conflicte, veient els conflictes com a oportunitats per a la transformació positiva de la societat.

Combinant estudis interdisciplinaris i diverses experiències, Yara El Harake integra l'activisme amb l'art, el periodisme i les narratives personals. A través del seu bloc sobre els cossos i les experiències de les dones, la Yara comparteix les seves perspectives com a dona libanesa a la regió Swana, migrant i defensora d'espais segurs i creatius. Creu fermament en el poder d'explicar històries i l'ètica de la cura des d'una perspectiva feminista, per això emfatitza la preservació i la cura de les pròpies històries com a actes de resistència. Com a narradora culinària, El Harake advoca per la descolonització de les llibertats i la pau per davant de l'hegemonia occidental i veu la creativitat com a essencial per reimaginar la pau, especialment per a refugiats i immigrants.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"