Estades temàtiques / Mediterrànies, teixint resiliències. El valor de la pau / Olot

NADIA HARHASH NUSSEIBEH

Del 16 de setembre de 2024 al 20 de setembre de 2024

NADIA HARHASH NUSSEIBEH
Escriptora
Jerusalem (Palestina)

Biografia

Nadia Harhash és escriptora d'opinió pública, novel·lista, investigadora i blogger. També és una activista dels drets humans i advocada.

Actualment, Harhash és doctorand en Filosofia a la UAB-Barcelona. Va rebre el seu màster en Estudis de Jerusalem per l'AQU-Jerusalem i en Filosofia Islàmica per la FU-Berlín. Va obtenir diplomes superiors en resolució de conflictes a la Universitat de Coventry, planificació estratègica de RTC i organització comunitària a l'Academic College de Tel-Aviv Yafa. Es va llicenciar en Dret per la BAU-Beirut.

Ha escrit articles a diferents mitjans de comunicació i ha conduït un programa de televisió. Té nombroses novel·les i estudis publicats. Llibres publicats: In the Shadows of Men (àrab) (2016), Growth and Development of Palestinian Women Movement during the Mandate Period (àrab) (2018), On the Path of Mariam (àrab) (2019), Nietzsche in Jerusalem- A diari d'un gos (àrab) (2021). A l'ombra dels homes (2022 anglès). Debat de gènere (2022).

Nadia H. ha investigat i publicat àmpliament sobre temes de gènere, cultura i religió. És coneguda per la seva anàlisi en profunditat de la situació entre Palestina i Israel i per cobrir qüestions importants de la societat palestina.

Actualment, la Nadia treballa com a directora de programes de país a HEKS-EPER. Gaudeix de veure els seus quatre fills planant cap als seus propis horitzons.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"