Estades individuals / Olot

ANDREY TIUFTIN

Del 3 de juny de 2024 al 10 de juny de 2024

ANDREY TIUFTIN
Científic (PhD), artista, fotògraf i escriptor de llibres d'art
Irlanda

Biografia

El Dr. Tyuftin (Velichkovsky) té un ampli ventall d'interessos en arts i ciències. Andrey Tyuftin es va doctorar en Química. Després va ocupar el càrrec d'I+D en la indústria de l'embalatge on desenvolupava materials d'embalatge per a diversos projectes d'I+D per a marques transnacionals. Després de 4 anys, Andrey va guanyar una posició postdoctoral a la Universitat Nacional d'Irlanda i més tard es va convertir en investigador. Allà la seva recerca s'ha centrat en materials d'embalatge intel·ligent. Ha publicat 25 articles de recerca i ressenyes, incloent dos capítols de llibres.

Al mateix temps, Andrey Tyuftin va completar la formació a una escola d'art, amb cursos de dibuix i geometria descriptiva i pintura a l'oli. Tyuftin va participar en exposicions i concursos d'art i fotografia locals i internacionals. Va rebre el 1r premi en diferents exposicions. Andrey Tyuftin té interès per l'art i la ciència, els enfocaments científics per a la creació d'obres d'art i l'exploració artística de la ciència. Ha preparat un curs d'art i ciència que va ser adoptat per l'escola d'art i ha començat a escriure el seu llibre dedicat a l'art i la ciència.

Projecte

El doctor Tyuftin acabarà d'escriure un dels capítols del seu llibre Art i ciència. Inclourà un taller-presentació per a artistes i investigadors sobre Art i Ciència. En la presentació s'inclourà el següent:

- Escultura. En diverses diapositives estaran representats escultors de primer nivell que treballen en escultura petita i gran que sol·liciten la creació dels seus objectes Matemàtiques, Química, So, Biologia, Nanocluptura.

- Arts visuals. Artistes que apliquen diferents disciplines científiques, com ara els enfocaments de la llum i la bioquímica, per a la creació de les seves obres mestres; Pintors que apliquen coneixements científics, per exemple, l'astronomia o la física quàntica a les seves obres d'art i fan preguntes sobre la ciència i la filosofia en la seva obra; Fotògrafs que treballen amb raigs X, microscòpia electrònica d'escaneig (SEM); Il·lustradors que representen el coneixement científic a través de l'art per a les principals revistes populars que treballen amb gràfics per ordinador per a revistes Nanoletters, Science i Nature.

- Art i ciència a la indústria de la moda. El tema inclou dissenyadors que apliquen i difonen el coneixement científic a través de l'art.

També parlarà d'una part sobre la psicologia de l'art i la ciència a la qual va dedicar temps a buscar literatura i psicòlegs per analitzar-se a si mateix, i què afecta el nostre cervell per catalitzar aquests temes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"