Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives 2024 / Olot

JULIA MÚGICA GALLART

Del 9 de maig de 2024 al 13 de maig de 2024

JULIA MÚGICA GALLART
Científica i artista
Mèxic

Biografia

Julia Múgica és una científica i artista mexicana que actualment se centra a explorar processos complexos a la natura. Amb una formació interdisciplinària que inclou estudis de grau en biologia, un màster en psicologia i un doctorat en física computacional, està profundament interessada en entendre com els col·lectius prenen decisions que donen lloc a una sincronia conductual. Recentment, s'ha dedicat a la codificació creativa, on el procés de creació amplifica diferents aspectes d'un mateix fenomen. El treball de Múgica inclou l'anàlisi i la visualització de dades, el modelatge de partícules animades, el disseny de so basat en algorismes de moviment aleatori, ritme i patrons col·lectius mitjançant robots interactius i aplicacions artístiques de reconeixement de veu. És membre actiu de la comunitat Toplap de Barcelona. És professora a la Universitat de Barcelona, on ensenya sobre el comportament col·lectiu i la complexitat des d'una perspectiva sociocomputacional.

Projecte

Trobada a Faberllull Olot d'un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja comparteixen projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"