Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives 2024 / Olot

IVÁN PAZ ORTIZ

Del 9 de maig de 2024 al 13 de maig de 2024

IVÁN PAZ ORTIZ
Físic, músic i informàtic
Catalunya

Biografia

Iván Paz va estudiar física, música i informàtica. Va obtenir el seu doctorat en informàtica per la UPC. El treball de Paz gira al voltant d'enfocaments crítics de la tecnologia, centrant-se en la construcció des de zero com a tècnica exploratòria. Des del 2010, ha participat activament a la comunitat de codificació en directe, presentant tallers, conferències i concerts a tot Amèrica i Europa. Actualment, treballa amb tècniques d'aprenentatge automàtic en el context de la codificació en directe i la creació d'artefactes artístics. Ivan Paz va ser codirector artístic del projecte europeu “on-the-fly” i va ser president del Thinking lab del Festival AI MUSIC ST+ARTS, organitzat per la UPC i el Sonar. També ha estat co-coordinador d'aportacions científiques de la VII Conferència Internacional sobre Codificació Viva l'any 2023. Paz ha exercit com a professor a diverses universitats, com ara la UPC, Elisava i la UNAM.

Projecte

Trobada a Faberllull Olot d'un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja comparteixen projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"