Estades temàtiques / Visiting Artists del Big Pulse Dance Alliance / Olot

ALEKSANDAR GEORGIEV–ACE

Del 25 d'abril de 2024 al 28 d'abril de 2024

ALEKSANDAR GEORGIEV–ACE
Coreògraf
Sofia (Bulgària)

Biografia

Aleksandar Georgiev–Ace es va graduar del programa de Màster en Coreografia del DOCH l'any 2014. Considera casa seva les localitats de Sofia, Skopje, Estocolm i Tenerife. Pel que fa a les seves obres artístiques, darrerament tracten sobre la “política anal” i la “nostàlgia queer/futura”. Les obres s'han representat en nombroses sales i festivals europeus i també ha actuat per a altres artistes. Forma part de diferents estructures i xarxes europees. Juntament amb dos artistes més, Darío Barreto Damas i Zhana Pencheva, ha creat l'equip artístic internacional STEAM ROOM i la institució de projectes culturals internacionals ICC (Imaginative Coreographic Center).

Projecte

Participarà del Visting Artist Programe del Festival Sismògraf, reunint-se amb artistes catalans i programadors del país.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"