Estades individuals / Olot

ANZHELINA POLONSKAYA

Del 3 de juny de 2024 al 10 de juny de 2024

ANZHELINA POLONSKAYA
Escriptora
Moscou (Rússia)

Biografia

Anzhelina Polonskaya va néixer a Malakhovka, una petita ciutat prop de Moscou. Des de 1998, és membre de la Unió d'Escriptors de Moscou i el 2003, Polonskaya es va convertir en membre del centre PEN rus. Polonskaya ha publicat traduccions a moltes de les revistes de poesia més importants del món, com ara The Iowa Review, Agni, Image, The Massachusetts Review, Ploughshares, The Kenyon Review, etc.

Premis: Beca Rockefeller; Premi Internacional Words on Borders' Freedom ( Ord i Grenseland ), 2016; Nominació al Premi Pushcart 2019.
Llibres seleccionats per als premis de llibres AATSEEL 2021 To the Ashes d'Anzhelina Polonskaya, traduïts del rus per Andrew Wachtel (Zephyr Press, 2019).

Va publicar el seu nou llibre Take me to Stavanger al setembre de 2023 (University of Pittsburgh Press).

Projecte

Polonskaya ha estat escrivint des que va sortir el seu últim llibre poètic Take me to Stavanger, l'octubre de 2023. El nou llibre All these endless days constarà d'una sèrie de cicles poètics de durada i tonalitats diverses, que permetran al lector apreciar tot tipus de matisos i influències en la veu de l'autora i apreciar també el paper del temps i el lloc en la consciència lírica. A Faberllull, escriurà aquest nou llibre i també treballarà en el manuscrit Oh Let This Night Never End, un llibre de contes.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"