Estades individuals / Olot

LORI KOZLOWSKI

Del 3 de juny de 2024 al 10 de juny de 2024

LORI KOZLOWSKI
Escriptora
Los Angeles (Califòrnia, EUA)

Biografia

Lori Kozlowski és una escriptora de Los Angeles (EUA) que treballa en literatura, periodisme, animació i mitjans digitals. La seva feina ha aparegut a nombroses publicacions nacionals i internacionals, com ara Los Angeles Times, Forbes, Variety i Shondaland. Els seus projectes de ficció s’han editat per Akashic Books, University of Nevada Press i per diverses revistes literàries.

Ha estat seleccionada en diverses residències d'artistes internacionals, com Palazzo Stabile (Itàlia), Hedlandet Residens (Suècia), Gullkistan (Islàndia), Tyrone Guthrie (Irlanda), entre d’altres. Va ser becària de narració de contes sobre el canvi climàtic l'any 2021 amb Terra.do. Kozlowski ha liderat la narració d'històries a organitzacions internacionals com el Fons Internacional per al Benestar Animal, repensant la manera com ens apropem al clima i la biodiversitat a tot el món, mentre canvia la forma de veure com els humans i altres animals interactuen i són crítics per a la supervivència dels altres.

Projecte

A Faberllull, treballarà en Iceberg Parties, una col·lecció de contes sobre com la crisi del canvi climàtic ha afectat i afectarà els adolescents, els pescadors, les economies locals i els animals grans i petits.

El conte del títol Iceberg Parties se centra en els adolescents d'Islàndia que intenten esbrinar com salvar la terra gelada que estimen alhora que es pregunten si haurien de deixar l'illa que es fon per anar a un altre lloc. Lluiten per esbrinar què poden fer, qui són, a qui estimen i cap a on anar. A més, Lori Kozlowski també treballarà en un conte curt dins de la mateixa col·lecció que s’anomena Balenes i se centra en les orques.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"