Estades individuals / Olot

JESSICA KAHKOSKA

Del 10 de març de 2024 al 17 de març de 2024

JESSICA KAHKOSKA
Guionista de teatre i televisió
Nova York (EUA)

Biografia

Jessica Kahkoska és una escriptora, productora i investigadora/dramaturga per teatre i televisió. A la televisió, ha treballat com a productora associada i investigadora en sèries i pel·lícules de la CNN, Discovery i Discovery+. Al teatre, els seus projectes inclouen Wild Fire (estrena mundial al Denver Center for the Performing Arts), Today and Tomorrow (Northern Stage Company, properament serà l'estrena mundial), Agent 355 (New York Stage and Film), The Death of Desert Rose, In Her Bones (Denver Center for the Performing Arts, properament serà l'estrena mundial) Baba (amb Elliah Heifetz, Iowa State University Guest-Artist-in-Residence), Wild Home: an American Odyssey (Notch Theatre Company, NEA ArtWorks Grant), i Nia (Estrena mundial: UNC Chapel Hill).

L'han reconegut amb els següents premis: Beca Cokie Roberts d'història de la dona de la National Archives Foundation, beca Marion International en arts escèniques, Dramatists Guild Foundation Fellowship. BA: Northwestern.

Projecte

A Faberllull, Jessica Kahkoska treballarà en un projecte explorant les experiències de les dones als judicis de Nuremberg. Utilitzarà la recerca als arxius històrics per excavar les identitats de les treballadores femenines desaparegudes i recrearà els seus viatges a través dels judicis. Kahkoska explora temes de gènere, poder i drets humans.

Faberllull Olot és una comunitat creativa realment notable i una residència única. Ofereix als artistes l'oportunitat d'experimentar la bonica ciutat d'Olot (i els seus voltants) i aprofundir en les seves activitats artístiques a la tranquil·litat de l'hotel Riu Fluvia. Les activitats d'intercanvi van ser gratificants i van provocar reflexions, i Faberllull permet als artistes connectar i intercanviar coneixements amb artistes venerats i guardonats d'arreu del món durant un sopar nocturn.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"