Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives 2024 / Olot

JOSÉ GARCÍA YESTE

Del 7 de maig de 2024 al 14 de maig de 2024

JOSÉ GARCÍA YESTE
Coordinador Àrea Educació del Citilab
Cornellà de Llobregat

Biografia

José García Yeste va estudiar Enginyeria de Telecomunicacions a la UPC. Es va iniciar al món de la programació preparant aplicacions multimèdia per CDs i DVD dins del món editorial. El 2007 comença la seva etapa amb el Citilab, on participa en els inicis de l’aplicació de la programació visual per a blocs al món educatiu. El 2010 participa en la creació de S4A (Scratch for Arduino) dins del projecte Edutec. El 2013 intervé en l’organizació de l’Scratch Conference. També col·labora amb projectes europeus com Mind the Garp, Jam Today i Pelars.

Actualment treballa coordinant l’àrea d’educació al Citilab i el projecte Edulab, el qual té per objectiu fomentar l’ensenyament de la programació i la robòtica com a llenguatge transversal per entendre i relacionar-se amb la tecnologia i per desenvolupar un pensament crític i creatiu a les escoles.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives. Molts ja compartim projectes durant l’any, des d’ubicacions allunyades, gaudint de les tecnologies que ens permeten treballar a distància i de forma asíncrona, però la trobada personal i intensiva que ens ofereix Faberllull Olot és un regal inavaluable.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"