Estades temàtiques / Programació i robòtica educatives 2024 / Olot

JADGA HÜGLE

Del 7 de maig de 2024 al 14 de maig de 2024

JADGA HÜGLE
Investigadora Snap!
Heidelberg (Alemanya)

Biografia

Jadga Hügle és una investigadora Snap! En un inici era una biòloga que s’enfocava en l’ecologia, però ara la Jadga està treballant per a la iniciativa d’extensió de SAP i l’equip Snap! Per al llenguatge de programació visual basat en blocs Snap!, desenvolupa material d’aprenentatge i formacions i, per tant, és responsable de S i T en l’educació STEAM.

Va descobrir la seva fascinació per la informàtica mentre jugava en un petit hivernacle connectat i es va encapritxar amb la comunitat de fabricants. Avui en dia, la Jadga comparteix amb èxit el seu entusiasme per la tecnologia i la natura amb uns altres.

Projecte

Ens trobarem a Faberllull Olot un grup apassionat de docents, dissenyadors i creadors d’eines educatives d’arreu del món per impulsar aquests aprenentatges creatius en programació i robòtica educatives.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"