Estades temàtiques / Residència de guions 2023-2024 II / Olot

MARIONA CLAVERIA

Del 26 de maig de 2024 al 31 de maig de 2024

MARIONA CLAVERIA
Guionista i directora de cinema
Barcelona

Biografia

Formada en Comunicació Audiovisual, comença a exercir professionalment com a productora el 2005. Fins al 2014 treballa per a diverses productores catalanes en la producció de documentals, programes de televisió i desenvolupament de llargmetratges de ficció (Bausan Films, Antàrtida, Cromosoma, Intropia Media...).

El 2007 coordina la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya.

A partir del 2014 s'incorpora com a coordinadora a ProDocs, associació de productores de documental, i el 2015 s’integra a PROA - Federació de Productores Audiovisuals, assumint també la coordinació de ProFicció i ProTV, associacions de productores de ficció i d’entreteniment televisiu respectivament. Coordina les diferents accions i objectius de les associacions que exerceixen la representativitat del sector de la producció davant institucions, televisions i altres agents. A PROA coordina també el Programa de Creixement Empresarial, que té per objectiu acompanyar una productora sense experiència en la internacionalització dels seus projectes.

Durant la seva etapa a PROA organitza diferents trobades del sector amb ponents nacionals i internacionals de qualsevol dels àmbits de l’ecosistema audiovisual (distribuïdors, guionistes, festivals, advocats, agents de vendes, inversors...) així com ponències i taules rodones, ja sigui en el marc de festivals i mercats com específiques per a les productores associades.

Projecte

Des del juliol de 2022 és la coordinadora de la Residència de guions de l’Acadèmia del Cinema Català.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"