Estades temàtiques / Hackató. Residència de cinema per joves talents / Olot

HUG CASALS ROTLLANT

Del 1 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2024

Biografia

És un ésser humà, social i curiós de mena que li agrada jugar, experimentar, expressar i compartir les seves experiències. Actor, poeta i creador teatral dels Pirineus catalans, s'estableix entre França i Espanya i es mou per Europa. S'interessa per les formes de comunicació universals utilitzant enfocaments multidisciplinaris per explorar la condició humana i la metafísica.
Llicenciat en Biologia i format en interpretació a Barcelona, acaba els estudis de teatre a París, on també s'implica en l'escenografia i descobreix la poesia.
Interessat en el teatre de carrer comunitari, escriu i dirigeix una obra al seu poble reinventant una antiga llegenda i col·labora amb una companyia internacional en un festival de llum a Borgonya. Treballa com a actor professional en varis projectes de cinema i televisió, i publica un article divulgatiu sobre la neurofilosofia de les emocions i un llibre de poesia.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull, tindré l'oportunitat de ser resident de la Hackató, una residència internacional de cinema dissenyada per fomentar el talent dels joves creadors.

En aquesta experiència intensiva, treballarem de la mà tots els residents, partint d’un guió, per abordar col·lectivament totes les etapes del procés cinematogràfic: des de la fase de preproducció fins a la producció i la postproducció.

Amb l’acompanyament diari d’una mentora que ens guiarà durant tot el procés i dues masterclass impartides per professionals de la indústria, treballarem conjuntament per crear una peça audiovisual: un curtmetratge que capturarà la nostra visió i creativitat de manera única.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"