Estades temàtiques / Hackató. Residència de cinema per joves talents / Olot

POL TORO

Del 1 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2024

POL TORO
Intèrpret
Olot

Biografia

Graduat en Arts Escèniques a l'Escola Universitària ERAM (Salt, Girona) amb formació complementària a càrrec de Lluís Homar, Oscar Valsecchi o Maria Pau Pigem.

Ha format part de la companyia de teatre del Orfeó Popular Olotí (dirigida per Marta Puig i Jaime Blanch) i ha participat en muntatges teatrals com Els Figurants (Xicu Masó, El Canal Centre d'Arts Escèniques, 2017 ), Una ximpleria molt Brossa (Judit Vidiella, MACBA, 2018), Si les llimones sabessin que els gnoms de les cortines... (Juan Miranda, Centre Cultural La Mercè, 2019), Jo encara no somnio amb gent amb màscara (Carla Rovira, Teatre de Salt, 2020) o Un segundo bajo la arena (una creació de Col·lectiu Desasosiego a partir de Bodas de Sang de F.G. Lorca, projecte dins del programa d'ajudes Suport a la Creació de Fira Tàrrega 2022).

En cinema destaquen Malnazidos (Alberto del Toro i Javier Ruiz Caldera, FILMAX, 2019), On caben dos (Paco Caballero, FILMAX i Netflix, 2020), Com si fos ahir (2021) o Crossfire (Tessa Hoffe BBC/Dancing Ledge Productions 2022).

Projecte

A Faberllull, em centraré en treballar com a actor, analitzant els guions per extreure allò que s'amaga en el text i donar-li vida, alineant-ho amb la visió que el director tingui pel personatge. Al mateix temps, em dedicaré a crear un ambient d'equip positiu amb respecte i comunicació, donant el millor de mi per ajudar els meus companys de la millor manera possible.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"