Estades temàtiques / Hackató. Residència de cinema per joves talents / Olot

CAMILA BRANDÃO

Del 1 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2024

CAMILA BRANDÃO
Artista multidisciplinària
Jundiaí, São Paulo - Brasil

Biografia

Camila Brandão és una artista brasilera llicenciada en Ràdio, Televisió i Internet per la Faculdade Cásper Líbero, i en Filosofia per la Universitat de São Paulo, que brilla com a directora, editora i actriu. En l’àmbit de les arts audiovisuals, ha dirigit projectes reconeguts, com «Microscopia» (2018), exposat al Festival Internacional de Curtmetratges de São Paulo, i el guardonat documental «Perfil» (2019), premiat al Festival de Curtmetratges de Jundiaí. A més, el seu curtmetratge d’animació infantil «Duda Não Quer Ouvir o Parabéns» va rebre el suport de la Llei Aldir Blanc i es va mostrar al Festival Internacional de Cinema Infantil de Rio de Janeiro. Camila és experta en edició i col·labora activament en la postproducció dels seus projectes. Com a actriu, ha deixat una empremta com a Pipa, a «Turma da Mônica – Lições» (2021) i a sèries de televisió com «A caverna de Petra» (Globoplay) i «A História Delas» (Star+). La versatilitat de Camila Brandão la converteix en una jove promesa de l'espectacle brasiler.

Projecte

Estic molt emocionada perquè, durant la meva estada a Faberllull Olot, estaré participant en la Hackaton Cinema Residency juntament amb altres artistes emergents. Seran unes setmanes apassionants! <3

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"