Estades temàtiques / Hackató. Residència de cinema per joves talents / Olot

MAÉLIE JAFFRIN

Del 1 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2024

MAÉLIE JAFFRIN
Directora, guionista, muntadora, ajudant de producció
Castelldefels

Biografia

Maélie s'ha graduat recentment en Comunicació Audiovisual amb especialització en Direcció a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Amb experiència professional a Pixion S.L. i Norberta Films AIE, ha sigut assistent de producció a la pel·lícula "Norbert(a)" produïda per Impossible Films. Ha estat un any treballant a Alhena Production, contribuint a la gestió de xarxes socials, anàlisi de guions, coordinació de festivals i organització de reunions. També ha ocupat càrrecs a Film Financing Market S.L. i Watchity S.L. A més de la seva trajectòria professional, Maélie ha coescrit, dirigit i editat diversos curtmetratges com "Noches de Serendipia", "Te quieros", que va guanyar un premi al millor muntatge al festival de cinema de Villanueva, i "Efémeras", que va estrenar-se al Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. Recentment, ha dirigit el Videoclip Oficial per al concursant d'Euforia, Pep Munta. La seva doble cultura francesa i espanyola és un actiu valuós que enriqueix significativament la seva feina quotidiana.

Projecte

Durant la meva estada a Faber, la meva principal prioritat serà perfeccionar les meves habilitats d'edició. Sempre he après per mi mateix en aquesta art, impulsat per una passió per explorar com l'edició pot transformar i redefinir una narrativa. Amb la meva aspiració de dirigir pel·lícules, sempre he pres les regnes de l'edició en els meus propis projectes. A Faber, pretenc elevar la meva competència en edició, abraçant l'oportunitat de col·laborar amb un nou equip. Aprendre de les experiències i les percepcions dels meus companys d'equip és un aspecte crucial del meu pla durant aquesta residència, contribuint tant a les meves habilitats tècniques com a l'enfocament col·laboratiu en el món del cinema.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"