Estades temàtiques / Hackató. Residència de cinema per joves talents / Olot

LLUÍS ARRUGA I ALCARRIA

Del 1 de febrer de 2024 al 14 de febrer de 2024

LLUÍS ARRUGA I ALCARRIA
Actor, músic i estudiant cinema
Barcelona

Biografia

És actor, músic i estudiant de guió i direcció de cinema. Ha format part de projectes com Cuéntame cómo pasó (TVE), Moèbius (Eduard Cortés, TV3), Com si fós ahir (TV3), Merlí: Sapere Aude (Movistar+), o El Metralla (TV3). A nivell teatral, Karaoke Elusia d’Oriol Puig (Sala Beckett i Centro Dramático Nacional. 2023) li va valdre la nominació a millor actor revel·lació als premis Teatre Barcelona. També va protagonitzar el muntatge barceloní d’Equus de Peter Shaffer (Centre de les Arts Lliures. 2020) amb critiques brillants i ha format part de la companyia jove de la Sala Beckett, Els Malnascuts.Treballa també darrera la càmera fent coaching i direcció d’actors, composant música o desenvolupant projectes originals.

Pel que fa a la música, després de guanyar el Premi Èxit Sona9, el concurs de música emergent d’Enderrock i CCMA, el seu disc debut s’estrenarà a mitjans del 2024.

Projecte

Durant la meva estada a Faberllull, tindré l'oportunitat de ser resident de la Hackató, una residència internacional de cinema dissenyada per fomentar el talent dels joves creadors.

En aquesta experiència intensiva, treballarem de la mà tots els residents, partint d’un guió, per abordar col·lectivament totes les etapes del procés cinematogràfic: des de la fase de preproducció fins a la producció i la postproducció.

Amb l’acompanyament diari d’una mentora que ens guiarà durant tot el procés i dues masterclass impartides per professionals de la indústria, treballarem conjuntament per crear una peça audiovisual: un curtmetratge que capturarà la nostra visió i creativitat de manera única.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"