Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

BETU MARTÍNEZ

Del 13 de novembre de 2023 al 15 de novembre de 2023

BETU MARTÍNEZ
Barcelona

Biografia

Cofundador de la revista online sobre sèries Serielizados i des del 2014 codirigeix el Festival Internacional de Sèries de Barcelona i Madrid i online a Filmin, Serielizados Fest, per al que han passat creadors de sèries com Jesse Armstrong, David Simon, Dan Harmon, Sally Wainwright o Vince . Gilligan. Cofundador i programador del Showcase de Pilots de Sèrie, un projecte de Serielizados i el Festival Zoom d'Igualada per apropar el talent emergent a la indústria de les sèries i del Serielizados Kick la primera incubadora de sèries en català. Parla de sèries al programa «SerieSelektor» d'iCat FM (Catalunya Ràdio). Paral·lelament a Serielizados té altres projectes com la seva banda d'electrònica, TMATNB, o el Rouge Cocktail Club, una cocteleria amb programació cultural al Poble-sec de Barcelona de la qual és soci i programador de l'espai.

Projecte

Codirector de Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català. El seu objectiu és impulsar la creació i el desenvolupament de sèries en català, en el que s’ha convertit en un espai d’innovació, inclusió, cooperació i professionalització de la creació audiovisual televisiva en llengües cooficials.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"