Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

VICTOR SALA

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

VICTOR SALA
Guionista, Productor i Co-director de Festival
Barcelona

Biografia

Victor Sala està llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra i té un màster en Guió i Producció de Cinema i Televisió a la Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Va cofundar la revista en línia sobre sèries Serielizados i des del 2014 codirigeix el Festival Internacional de Sèries de Barcelona, Serielizados Fest, que ha tingut convidats com David Simon, Sally Wainwright o Vince Gilligan.

Ha escrit i codirigit el curtmetratge Robota, seleccionat en més de quinze festivals. Va dirigir el programa Tube d'Assaig a betevé (2017-2020) i fa de crític de sèries al SerieSelektor d'iCat FM.

Projecte

Codirector de Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català. El seu objectiu és impulsar la creació i el desenvolupament de sèries en català, en el que s’ha convertit en un espai d’innovació, inclusió, cooperació i professionalització de la creació audiovisual televisiva en llengües cooficials.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"