Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

AGNÈS BES

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

AGNÈS BES
Gestora cultural i Project Manager
Barcelona

Biografia

Gestora cultural i Project Manager especialitzada en coordinació de projectes culturals, organització d'esdeveniments i producció. Amb el temps, ha adquirit experiència internacional en gestió, comunicació, creació de continguts i coordinació d'equips, havent treballat amb institucions, empreses i esdeveniments com Sónar+D, Mediapro, Mobile World Capital, EXPO Milano 2015 i Fundació Bancària "la Caixa".

Des de 2021 forma part de Serielizados, on gestionen projectes culturals innovadors al voltant de les sèries i tot el que hi té relació.

També intenta trobar maneres de construir pràctiques sostenibles a través de la cultura i la creativitat.

Projecte

Forma part de Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català. El seu objectiu és impulsar la creació i el desenvolupament de sèries en català, en el que s’ha convertit en un espai d’innovació, inclusió, cooperació i professionalització de la creació audiovisual televisiva en llengües cooficials.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"