Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

AGNÈS BES

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

AGNÈS BES
Gestora cultural i Project Manager
Barcelona

Biografia

Gestora cultural i Project Manager especialitzada en coordinació de projectes culturals, organització d'esdeveniments i producció. Amb el temps, ha adquirit experiència internacional en gestió, comunicació, creació de continguts i coordinació d'equips, havent treballat amb institucions, empreses i esdeveniments com Sónar+D, Mediapro, Mobile World Capital, EXPO Milano 2015 i Fundació Bancària "la Caixa".

Des de 2021 forma part de Serielizados, on gestionen projectes culturals innovadors al voltant de les sèries i tot el que hi té relació.

També intenta trobar maneres de construir pràctiques sostenibles a través de la cultura i la creativitat.

Projecte

Forma part de Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català. El seu objectiu és impulsar la creació i el desenvolupament de sèries en català, en el que s’ha convertit en un espai d’innovació, inclusió, cooperació i professionalització de la creació audiovisual televisiva en llengües cooficials.

Poder realitzar la residència de la segona edició del Serielizados Kick a la FaberLlull ha estat una experiència clau en el desenvolupament de la incubadora i dels projectes que en formen part. La importància d'aquesta fase de la incubadora de sèries en català, en la que convergeixen la convivència dels residents amb l'entorn inspiracional, permet que es creïn espais de comunitat i sinèrgia que no podrien existir de cap altra manera.

L'estada ha permès als residents treballar de manera intensiva en els seus projectes de sèrie, compartir activitats formatives i poder posar en comú i treballar de manera col·lectiva i orgànica, de manera que els processos de creació s'han enriquit exponencialment gràcies a la reflexió conjunta i els punts de vista constructius de companys i companyes.

L'estada s'ha completat amb la visita d'un convidat internacional que ha compartit la seva preuada experiència en com desenvolupar un projecte propi de websèrie i algunes claus en el procés de fer-lo internacional.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"