Estades temàtiques / Residència de guions-II-a / Olot

ALMUDENA MONZÚ

Del 6 de novembre de 2023 al 10 de novembre de 2023

ALMUDENA MONZÚ
Guionista i directora de cinema

Biografia

Almudena Monzú és consultora de guió i guionista a Barcelona i Madrid. És una de les sòcies fundadores de la productora Amor y Lujo. Ha estat tutora al lab especialitzat en projectes LGBT+ del festival FIRE!!, a Queercinelab i a les residències de l'Academia de Cine. És col·laboradora a la residència de l'Acadèmia del Cinema Català i al laboratori de cinema i conciliació Scriptnest. També ha treballat amb Le Groupe Ouest als grups internacionals de recerca sobre narrativa i guió. Com a guionista, és la creadora i showrunner de la sèrie Picadero (Zeta Studios), seleccionada al Copro Series de la Berlinale, i ha codesenvolupat la sèrie Pubertat juntament amb Leticia Dolera (Distinto Films). Actualment, treballa per a productores de prestigi com Suma Content o Arcadia Motion Pictures. El 2021, va ser destacada com un dels Talents to Watch al Writers Campus de Series Mania i, el 2023, la revista Variety la va triar com un dels Spanish TV Talents to Track.

Projecte

Tallerista de la residència que per segon any consecutiu proposaran diverses sessions al voltant de la cerca de l'essència de cada història i de l'ànima de la mateixa així com dels personatges.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"