Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

SERGI VALLÈS

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

SERGI VALLÈS
Actor, autor, director i productor
L'Escala

Biografia

Formació d’art dramàtic al Col·legi del Teatre de Barcelona, 2004 i Diplomat en Teatre i Educació a l’Institut del Teatre, 2011. La seva carrera s’inicia amb companyia pròpia, elnacionalNOensvol amb qui participa de tots els espectacles i de la que en gestiona la producció. Creador i Director del podcast L’Última Bruixa. Catalunya Ràdio. Direcció de L’Àvia Pirata, podcast magazin familiar. Després segueix treballant en produccions teatrals de les que es destaquen: El Pare de la Núvia, dir. Joel Joan, Panorama des del Pont, dir. George Lavaudant, Un tramvia anomenat desig, Dir. Ester Nadal o Bartleby, dir.Ever Blanchet. En el camp audiovisual ressalta El Nom, dir. Joel Joan, Miss Dalí dir. Ventura Pons o les intervencions a l’APM, de TV3.
Cofundador de Kabuts, Producció i Serveis Culturals. Líder de projectes artístics com la creació i direcció del Festival de Llegendes de Catalunya durant 10 anys, direcció d’espectacles multidisciplinars amb la companyia Líquid Dansa i direcció d’esdeveniments empresarials i culturals.

Projecte

La meva estada a Faber és perquè m'han seleccionat des de Serielizados per desenvolupar la sèrie de ficció "Descansa en pau" juntament amb el co-creador Sergi Portabella.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"