Estades temàtiques / Serielizados Kick / Olot

SERGI PORTABELLA BERTRAND

Del 13 de novembre de 2023 al 20 de novembre de 2023

SERGI PORTABELLA BERTRAND
Guionista i director
Barcelona

Biografia

Graduat per l'ESCAC. Ha treballat com a muntador, realitzador de videoclips, spots publicitaris i altres vídeos i com a guionista, entre d'altres, de la sèrie KMM de Televisió de Catalunya. Ha escrit i dirigit els curtmetratges Te quiero (2009), The Astronaut on the Roof (2010), El fin del mundo será en Brasil (2013), seleccionats a més de 250 festivals a tot el món i guanyadors de més de 70 premis. El seu primer llargmetratge, Jean-François i el sentit de la vida, es va estrenar a sales al juliol del 2018, després d'haver passat per diversos festivals nacionals i internacionals, i va ser nominat als Premis Gaudí. Ha sigut professor a l'ESCAC, ECIB, Màster de Guió Audivisual UDL,UB,GAC i col·labora amb el programa Cinema en Curs.

Projecte

Vinc a Faber dins del programa Serielizados Kick a treballar, juntament amb el Sergi Vallès, co-creador, en el desenvolupament de la sèrie de ficció "Descansa en Pau", sobre la vida d'un actor de quaranta anys, insolvent i pare de dos nens, que quan la seva dona el deixa, intenta convertir-se en un adult funcional treballant com orador de funerals.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"